New in: Personlig almanakk!


14.09.2015, 18:56

Hei!

I dag kom endelig almanakken min som jeg fikk fra personligalmanakk.com. Jeg fikk et gavekort fra de på 250kr som vil si at jeg kunne velge mellom alle størrelsene, og jeg valgte den største A5 fordi da får jeg plass til mer enn de minste. Grunnen til at jeg fikk gavekortet fra de er at jeg vant en giveaway på Instagram, men så byttet hun som hadde giveawayen ut navnet mitt med et annet navn så jeg vant ikke likevel. Men som trøstepremie fikk jeg en valgfri almanakk fra personligalmanakk.com.

Jeg har lenge ønsket meg en almanakk fra de fordi man designer den selv også er det veldig mange andre bloggere som har hatt det. Jeg kommer til å bruke den når jeg planlegger skoleukene som for eksempel når vi har prøver, språkdager, lekser, ting jeg må huske, ferier og blogging og bloggdesigning så klart. Jeg har et rosa og grått design inni den, og er kjempefornøyd med alt. 

Anefaler på sterkeste å bestille hos de fordi det er rask levering, billig og i tillegg så blir det en helt unik almanakk siden du designer alt selv ♥

 

#persnoligalmanakk

 

Én kommentar

Russul

15.09.2015 kl.21:21

Gratulerer💗

Skriv en ny kommentar

hits