Ane Estil

Nytt design!


12.08.2015, 12:12

Hei! Beklager bloggingen min i det siste, men har holdt så mye på med bloggdesigning, og prøvd å få gjort ferdig bestillinger før skolen starter så jeg slipper å stresse med det da. Jeg skal lage et innlegg der jeg samler bilder av design som jeg har lagd i det siste, og samme med headere. Som dere kanskje har lagt merke så funker ikke "Portfolio" linken i headermenyen, men skal legge noe dit snart. Jeg har også samlet alle designtipsene mine i et innlegg så hvis dere trykker på "Designtutorials" i headermenyen finner dere alt samlet i et innlegg.

Jeg lagde et nytt design til bloggen min i går fordi jeg var litt lei det forrige jeg hadde. Klarte faktisk å bruke det i over 6 måneder uten å skifte, og tror det er det lengste jeg har klart å ha et design på bloggen uten å bytte det ut. Jeg har byttet ut den mørkelilla fargen med mørkerosa som er fargen til blogg.no, og synes det ser mye bedre ut. I tillegg så har jeg delt opp sidemenyen i bokser og en del andre forandringer som dere ser. Mest fornøyd er jeg med full screen headeren som jeg hadde tenkt å endre for lengesiden fordi det er jo så populært å ha det nå.


4 kommentarer

martin

12.08.2015 kl.12:49

Så fin du er! :-)

Ane Estil

12.08.2015 kl.13:08

martin: Takk!

SUNNIVA

12.08.2015 kl.14:43

det ble fint! :)

Ane Estil

12.08.2015 kl.14:46

Sunniva: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Ane Estil
Ane Estil

Mitt navn er Ane Estil, jeg er 16 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, mote, bloggdesign og skole. På fritiden fotograferer jeg og koder bloggdesigning på bestilling. Jeg har laget bloggdesign til personer fra bl.a Paradise Hotel, toppbloggere, og ei fra NRK Super serien Jenter.

Kontakt

aneestilblogg@outlook.com

Reklame
Kategorier
Arkiv
Instagram
Snapchat
bilde

aneestilblogg

Design
Ane Estil
hits