Svar på Q&A!


10.07.2015, 19:03

Hei :) Endelig kommer det et ordentlig innlegg her på bloggen i dag. Fikk den nye pc'en min til å funke nå i dag fordi før så har det stått at nettet ikke funker selv om det gjør det. Jeg har gjort ferdig et bloggdesign nå nettopp som mangler noen finjusteringer, også skal jeg prøve å begynne med noen andre også så det ikke blir så lang kø. Tenkte at jeg skulle skrive svarene på Q&A jeg skrev at jeg skulle ha i går.

Q: Hva er det viktigste for deg akkurat nå?
A:
Jeg tror det egentlig er familien og venner fordi det er jo sommerferie nå, og da er det jo de jeg trenger mest og er med mest.

Q: Hva er din drømmejobb?
A:
Det må være å blir webdesigner/grafiskdesigner ^^

Q: Sjokolade vs is?
A:
Is nå siden det er sommer, men spiser det ikke så ofte. Er ganske lei av sjokolade og, så kjøper heller annet godteri da.

Q: Melon vs annanas?
A:
Melon helt klart fordi annanas er så surt.

Q: Hvor skal du på sommerferie?
A:
Jeg har vært i Sverige på Storsjöcup så skal vi sikkert å hytta i Troms, og kanskje til Strömsund hvis det blir tid. Skal på vg-lista i Trondheim på onsdag noe som jeg gleder meg skikkelig til.

Q: iPhone vs PC/mac?
A:
Utrolig vanskelig å si fordi jeg trenger jo pc til å lage design og blogge og sånt, også bruker jeg iPhonen til så masse når jeg snakker med venner, kjeder meg, og leser nyheter. Men det må bli iPhone ♥

Q: Hva heter du?
A:
Jeg heter Ane Karine Mei Estil, og mitt kinesiske navn er Zhang Mei Mei som bloggen min het før.

Q: Hvor mange søsken har du?
A: Jeg har ei søster som heter Mari.

Q: Favoritt årstid?
A: Sommer fordi det er varmt, lyst lenge om kveldene også har vi lang ferie.

Q: Sover du med lys eller i mørkre?
A: Jeg prøver å ha det så mørkt som mulig på rommet mitt, ellers så får jeg ikke sove.

Q: Favoritt sminkeprodukt?
A: Det må være øyenbrynspennen min fra Chanel, og Lash Sensatoinal mascaraen fra Maybelline New York.

Q: Værste tingen du vet om?
A: Edderkopper og innsekter!!

Q: Gress eller himmel?
A: Litt rart spørsmål, men himmelen.

Q: Jeg har en blogg og jeg lurer på om det er vanskelig å bygge et design selv, og om det er gratis?
A: Hvis du ikke har noe peiling på HTML og CSS koder er det veldig vanskelig. I starten da jeg begynte å interessere meg for bloggdesigning skjønte jeg ingenting, så jeg googlet veldig masse om det jeg lurte på, så på filmer på YouTube og så hvordan andre bloggdesignere bygget opp sine design. Jeg prøvde liksom å finnne sammenhengen mellom alt, og da måtte jeg se på mange forskjellige design, og bare google meg fra. Jeg har bare fortsatt å holde på med bloggdesigning i noen år nå, og finner ut nye ting hele tiden. Første gangen jeg begynte å forstå koding var da jeg så videoen under av Cecce sekund for sekund nesten. W3schools og Codeacademy er gode nettsider hvis du ønsker å lære koding.

Ja det er gratis å bygge et eget design her på blogg.no.

Q: Hvilke mål har du med bloggen?
A: Jeg har egentlig ikke tenkt over det før, men jeg vil jo så klart nå flere lesere enn det jeg har nå også vil jeg bli bedre i å kode design.

Q: Har du noen bestemte planer framover i livet eller er du litt mer spontan?
A: Jeg skal gå media og kommunikasjon også vil jeg jobbe med webdesigning, kanskje ha min egen nettbutikk med design sånn som Cecce, Kristine Valberg og Rikke Rye har.

Håper dere likte innlegget ♥ Ha en fin fredagskveld!


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits