Svar på spørsmålsrunden!


27.05.2015, 16:03

Hei :) Endelig har jeg tid til å blogge igjen. Har hatt en kjempefin helg, og jeg har vært skikkelig opptatt siden vi har hatt besøk. Tenkte jeg skulle svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden jeg hadde for veldig lenge siden. Jeg lagde egentlig en video, men den ble så lang og kjedelig så jeg orker ikke å legge den ut her.

1. Hva gir deg motivasjon og inspirasjon til å blogge?
Det som gir meg motivasjon til å blogge er alle de fine leserne som tar seg tid til å klikke innom bloggen min for å lese den. Hadde aldri orket å blogge hvis ingen leste den.
Jeg henter først og fremst inspirasjon fra andre blogger som jeg liker også Instagram bruker jeg en del.

2. Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget fast siden 2012, men den bloggen er slettet. Første gangen jeg startet å blogge var i 2010 med noen venninner, men vi hadde et helt forferdelig design med bare bilder som bakgrunn også skrev vi innlegg på bare tre linjer som oftest. Vi var en typisk nybegynnerblogg...

3. Din største drøm?
Jeg har egentlig ikke noen spesiell drøm, men få en bra jobb, og et fint hus er det jeg ønsker meg i framtiden.

4. Din største frykt?
Min største frykt er edderkopper!!! Jeg hater de så utrolig mye fordi de er stygg og heslige, og hver gang jeg ser en for jeg helt panikk og vet ikke hva jeg skal gjøre xD. Så stor frykt har jeg for de...

5. Drømme destinasjoner?
California, New York, Florida og London. Og egentlig å dra tilbake til Kina igjen fordi det var så mye jeg ikke rakk å gjøre da jeg var der sist...¨6. Din største lidenskap?

Hva betyr lidenskap...? 

 7. Hvordan hadde din drømmeferie for 2015 vært?
Da hadde jeg ville reist til USA med familien og noen venner tror jeg, men nå har vi jo mange andre planer for sommeren. 

8. Kan du nevne alle typer sport du har holdt på med?
Jeg har holdt på med ski, men det likte jeg ikke så jeg sluttet for kanskje 6 år siden, har prøvd turn også spiller jeg litt volleyball på vinteren. Ellers så er det fotball som jeg enda holder på med. 

(3 og 2 år siden.)

9. Ditt pinligste øyeblikk?
Er flere forskjellige så jeg husker ikke hva som var mest flaut. 

10. Hvordan ordner du håret ditt?
Har det som oftest som på bilde under, ellers så bruker jeg en svart hårbøyle, hestehale og bare lar det henge rett ned hvis jeg ikke får tid til å ordne det. 


11. Når begynte du å blogge?
Har svart på det før, 2010.

12. Hvem av toppbloggerne er din favoritt?
Sophie Elise, Therese Charlotte, Anna Rasmussen, Jennie Sofie, Sofie Laxaa og flere som jeg ikke husker akkurat nå. 

13. Liker du pannekaker?
Ja jeg elsker pannekaker og det er en av favorittrettene mine :D 

14. Favorittdrikke?
Brus og vann. 

15. Hva skal du i sommer?
Bare en uke etter at skolen er ferdig skal jeg på Storsjöcup, men hadde egentlig litt lyst til å dra på Millionfisken i Salangen... Så skal jeg på Li-Martna, kanskje en tur til Strömsund også skal vi på hytta i Salangen ♥16. Hvilke blogger leser du daglig?
Den første bloggen jeg leser hver dag er theresesorenes.blogg.no. Den leser jeg fast hele tiden og opptil flere ganger om dagen fordi hun er utrolig flink også bruker hun designet som jeg har laget ^^. Så leser jeg veronicahanssen.blogg.no, catrinecs.blogg.no, laramasraf.blogg.no, rebekkaandrine.blogg.no og alle de toppbloggerne jeg nevnte lengre opp.

17. Har du laget designet selv?
Nei.

18. Hva liker du å lese om på en blogg?
Jeg liker å lese om mote, tips, sminke, hverdagsinnlegg osv. De bloggene som jeg leser fast har innhold som jeg liker å lese. 

19. Har du kjæreste?
Nei det har jeg ikke. 

20. Hva ville du ha kjøpt hvis du fikk 20 milijoner?
Jeg hadde kjøpt hus, bil, lappen, ny data og masse annet jeg trenger og ønsker meg. Også hadde jeg gitt noe til familie og venner, og resten hadde jeg spart. 

21. Hva er din store drøm?
Det har jeg svart på lengre opp. 

2 kommentarer

Hannah :)

27.05.2015 kl.20:41

Sykt heldig som skal på Li-martnan <3 savner det!! Lidenskap=Noe du er VELDIG interessert i/begeistrer deg for, -"your passion". Hørt uttrykket " Fashion is passion" ? XD Håper forresten at du koste deg masse på konfirmasjonen! :D Har dessverre ikke fått snakket med deg før nå :( sorry.

Ane Estil

27.05.2015 kl.20:48

Hannah :): Åå skulle virkelig ønske du kunne kommet <3 Det var utrolig gøy da du var her. Takk for tipset :D Jeg er ikke så smart når det gjelder sånne rare ord..

Koste meg utrolig masse og tusen takk for gaven <33 Elsker hjerter <3 Håper du har det fint ^^ Ikke lenge igjen til sommeren nå :)

Skriv en ny kommentar

hits